Over Leesbrillenkopen.com

trendy leesbrillen voor damesLeesbril nodig? Bestel dan in onze webshop een van de vele trendy modellen. Wij zijn gestart met het verkopen van CliC magneetbrillen. Onze leesbrillen hebben standaard leessterktes van +1.00 tot en met +4.00. Naast kant-en-klare leesbrillen verkopen wij ook plakleesdelen, brillenkokers, etuis en meer!

Trendy leesbrillen van hoge kwaliteit!

Wij verkopen GEEN goedkope HEMA kwaliteit. U koopt bij ons een moderne leesbril van superkwaliteit. Veel modellen hebben a-sferische glazen, dit houdt in dat de vertekening aan de buitenzijde van het glas minimaal is. Sommige brillen hebben flexibele veren, dat is extra comfortabel. Lees fijner met een bril die u hier koopt!

trendy leesbrillen voor heren


Wat kost verzending?

De verzendkosten zijn € 2,95, orders boven €35 worden gratis verstuurd. Bestelt u voor meer dan €50? Dan krijgt u 10% korting op uw bestelling en betaalt u ook geen verzendkosten. Houd rekening met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. De verzendkosten naar België bedragen € 6,95.  We doen geen loze beloftes! Bevalt de leesbril niet? Stuur deze dan binnen 14 dagen terug. U krijgt dan uw geld retour of u ruilt hem om voor een ander model. 

 

Veilig online kopen en afrekenen...

leesbrillen kopen doe je veilig online

We bieden u een beveiligde webshop. Dat ziet u aan het groene https protocol linksboven. U betaalt uw bestelling via onze betaalprovider Mollie, een grote betrouwbare partij voor online betalen. Ook deze webomgeving is beveiligd. Zo weet u zeker dat uw betaal- en persoonsgegevens altijd veilig zijn! Betaal met Ideal, PayPal of Credit Card. Ook kunt u ervoor kiezen om per factuur te betalen of vooraf.

 

Veel leesplezier gewenst!

Uw leesbril moet er leuk uit zien en prettig lezen. Is er iets niet goed gegaan? Of wilt u ruilen? Dat is geen probleem! U kunt binnen 14 dagen uw bestelling omruilen of uw geld retour krijgen. Mail of bel ons gerust met uw vraag. Wilt u verschillende sterktes per glas? Dan adviseren wij u om naar een opticien te gaan die voor u andere leesglazen in uw montuur zet. 

Leesbrillenkopen.com is dé webshop waar u moderne leesbrillen online kunt kopen. Deze leesbrillen webshop is ontstaan door de grote vraag naar moderne en kwalitatief betere leesbrillen. Wij bieden ook magneetbrillen aan via www.clicbrillen.com. 


Onze bedrijfsnaam is Take The Lead en wij zijn gevestigd in Amsterdam onder KVK nummer: 34314072

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens!

Take The Lead
Martin Post Uiterweer
Koningsstraat 7
1011ES Amsterdam

info @ leesbrillenkopen.com

020 - 77 426 88
06 - 24 75 96 86

IBAN:NL43INGB0004690263
BIC: INGBNL2A
KVK: 34314072
BTW: NL172344037B01